Thursday, January 2, 2014

Baju baru kita

Sempena Hari jadi Madam InaZamri kita 1 Januari semalam ' BIRTHDAY '....dia telah menghadiahkan saya baju baru ni.Apa la madam ni...asik2 motif bunga....kata 2014 nak tema moden tapi pakai baju bunga lagi saya ni. .........pssstttt...........meh nak bisik........madam cakap...baju murah je mampu beli rm10 inggit je...sepasang ni baru rm20...so jimat la poket.Takleh belanja lebih2 katanya coz 2014 ni kena jimat cermat dgn kenaikan kos sara hidup yg tinggi.
ehhhhh......langsir sliding door jeling kat kita la..sebab dia masih pakai baju lama kaler merah ....5 tahun tak tukar baju hahhaha *gelak jahat.

New Year 2014~cantik tak baju kita ni????





2013~ bye...


tahun2 terdahulu ~tranformasi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
oh sweet
jangan nak angan2 sangat ye.....alahaiiiii jambunyeeeeeee....



26 comments:

  1. Oh...k.ina suka english design rupanya ye...pandai deco...sweet nmpk...��

    ReplyDelete
  2. Kita ni sama minat la ina...semuanya cantik...walau terlambat sehari, Hepi Besdei ye awak..mudah2an awak sentiasa ceria dan bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  3. chantekk giler tu makk.,ahHKks

    ReplyDelete
  4. cantik..pandai kak ina decorate rumah..:)

    ReplyDelete
  5. Cantik meja makan tu..bila nak jemput lunch?? hehehe

    ReplyDelete
  6. lawa lah, sesuai.. lembut je kaler dia..
    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  7. wahh! cantik lah kak.. suka tgk...:)

    ReplyDelete
  8. jambunya .... so sweet :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw happy belated birthday

      Delete
  9. cantiknya kak bunga2..saya pun suka..psstt akak...langsir saya 5 tahun tak tukar...hahaha

    ReplyDelete
  10. Happy birthday Ina
    Awal thn ye he hee
    Dpt hadiah best tu
    Sweet sgttt, sukaaa

    ReplyDelete
  11. waaaa rajinnyer dia... cer tukar dr motip bunge2 kak hehehe...
    eppy belated birthday kak

    ReplyDelete
  12. cantik dah la tu kak ina...

    ReplyDelete
  13. Birthday Madam tentu lebih sikit tukar baju baru kan..kan..

    ReplyDelete
  14. english style.. suka tengok jer, tapi nak buat kat umah macam x sesuai jerk..
    sweet.....
    happy belated besday ina..

    ReplyDelete
  15. Walau ah terlewat kakak tetap nak wish happy belated birthday juga buat ina.
    Hadiah yg memuaskan hati dan mata ni nama dia ina.

    Selamat tahun baru juga buat ina dan keluarga dari kakak ye.

    ReplyDelete
  16. canteekkkkkk.. pandai akak hias rumah akak.
    nampak kemas jerrrr...
    rumah zura x de kerusi yang kiut2 cam tuh. ade pon sofa je sebijik. hehehe

    ReplyDelete
  17. Salam! saya pun berangan2 jugak nak kalerkan ruang makan kat rumah, merah jambu.... romantik n sweeeeeet sgt!

    ReplyDelete
  18. janji tukar baru kan...
    tupun dah sweet ngat...

    ReplyDelete
  19. cantiknya kaler cushion tu, soft color, sejuk je tengok.

    ReplyDelete
  20. Subhanallah sukanya....pandainya si pemilik rumah mendekorasikan rumahnya

    ReplyDelete
  21. Cantik baju kerusi tuh..hehehe

    ReplyDelete
  22. Nice but simple...sedap mata mndang

    ReplyDelete
  23. cantiknya baju baru dia.. ;)

    ReplyDelete